Μια υπόθεση αποπλάνησης ενός 13χρονου μαθητή από την καθηγήτριά του φιλόλογο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το Mega.

Σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού, σε βάρος της καθηγήτριας έχει ασκηθεί δίωξη για αυτό το αδίκημα με την αστυνομία και τις δικαστικές αρχές να ασχολούνται με την υπόθεση.

Η καθηγήτρια, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και πήρε προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί.

Η φιλόλογος 36 ετών, που έχει ήδη δώσει το παρών στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στον 13χρονο από τις αρχές του 2020 και σύμφωνα με τις κατηγορίες είχε ερωτικές σχέσεις μαζί του στο σπίτι του αλλά και σε ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου φέρεται να τον παρέσυρε.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, του είχε ζητήσει να φύγουν στο εξωτερικό. Η υπόθεση εξελισσόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς οι γονείς του μαθητή είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη στην καθηγήτρια.

Σύμφωνα με νομικές και δικαστικές πηγές, οι πράξεις της 36χρονης φαίνεται να επιβεβαιώνονται από ευρήματα στο κινητό του 13χρονου με σχετικές εκμυστηρεύσεις.

Η υπόθεση της αποπλάνησης αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του 13χρονου είδε φωτογραφίες του γιου της με την φιλόλογο στον υπολογιστή του και αμέσως προχώρησε στη σχετική καταγγελία.