Εδώ και χρόνια τον αναζητούσε η αστυνομία για να τον στείλει στη φυλακή και να εκτίσει τα 13 χρόνια κάθειρξης με τα οποία είχε καταδικαστεί πριν από χρόνια.

Ο 35χρονος φυγόδικος, είχε πρωταγωνιστήσει σε αιματηρό περιστατικό πριν από 6 χρόνια στην οδό Ούλαφ Πάλμε, όταν μετά από παρεξήγηση με αυτοκίνητα είχε αποπειραθεί να σκοτώσει ένα άτομο και παρότι είχε καταδικαστεί δεν είχε εκτίσει ούτε μια μέρα φυλακή. Όλα αυτά τα χρόνια από το 2008, φρόντιζε και κρύβονταν από την αστυνομία, που με τα πολλά τον εντόπισε το βράδυ της Τετάρτης στα Αρμανώγεια και τον συνέλαβε.

Νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας που θα αποφασίσει σε ποιο σωφρονιστικό κατάστημα θα οδηγηθεί για να εκτίσει την ποινή του.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

Συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης σε περιοχή του Δήμου Αρχανών- Αστερουσίων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου 35χρονος ημεδαπός.

Εκκρεμούσε σε βάρος του Απόφαση Δικαστηρίου Ρεθύμνου, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε κάθειρξη δεκατριών (13) ετών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Πηγή: cretalive.gr