Με την υπόθεση μαστροπείας μιας 19χρονης από τη Ρουμανία για την οποία κατηγορούνται δύο συμπατριώτες της ηλικίας 33 και 34 ετών αντίστοιχα, καθώς και ένας 41χρονος επιχειρηματίας από τη Ρόδο επρόκειτο να ασχοληθεί κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω, το οποίο όμως τελικά ανέβαλε την εκδίκασή της.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η δίκη αναβλήθηκε προκειμένου να κληθεί η παθούσα αλλά και σημαντικοί για την υπόθεση μάρτυρες οι οποίοι δεν παρουσιάστηκαν χθες στο δικαστήριο.

Υπενθυμίζεται πως για τους εμπλεκόμενους όλα άρχισαν όταν στις 21 Αυγούστου 2009 εμφανίστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου η 19χρονη Ρουμάνα και κατήγγειλε πως ο 33χρονος συμπατριώτης της με την απειλή βίας την κρατούσε παρά τη θέλησή της σε δωμάτια ξενοδοχείου.

Στη συνέχεια ο ίδιος ερχόταν σε συνεννόηση με τον 41χρονο, ο οποίος και την μετέφερε σε προκαθορισμένα ραντεβού με σκοπό την εκμετάλλευσή της έναντι διαφόρων χρηματικών ποσών.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 33χρονο Ρουμάνο, όχι όμως και τον 41χρονο σε βάρος του οποίου βγήκε ένταλμα σύλληψης, όπως επίσης και για τον 34χρονο Ρουμάνο, μετά την κατάθεση στον ανακριτή της νεαρής κοπέλας, ενώ σε βάρος όλων ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για μαστροπεία.

Πηγή: rodiaki.gr