Στο Αυτόφωρο παραπέμφθηκε για να δικαστεί η 24χρονη υπεύθυνη κεντρικού ξενοδοχείου της Αττικής η οποία φέρεται να διοργάνωσε πάρτι με 30 άτομα. Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της νεαρής, στην οποία επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παραβίαση των μέτρων προς αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού (Άρθρο 285 ΠΚ). Η δίκη της 24χρονης αναβλήθηκε για τις 19 Νοεμβρίου λόγω απουσίας μαρτύρων.

Στους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο πάρτι επιβλήθηκε μόνο διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης της νεαρής κατηγορούμενης, Αλέξη Κούγια στο ξενοδοχείο «δεν διοργανώθηκε κανένα πάρτι».

«Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική»

Σε γραπτή ανακοίνωση ο δικηγόρος υπογραμμίζει πως «η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική» καθώς στο πάρτι στο οποίο όπως αναφέρει «συμμετείχαν και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού» δεν συμμετείχε κανένας από την ιδιοκτησία ή τη διεύθυνση του ξενοδοχείου.

Όπως αναφέρει ο κ. Κούγιας: «Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Δεν διοργανώθηκε κανένα πάρτι. Στο ξενοδοχείο είχαν κλείσει δωμάτια με το γνωστό νόμιμο τρόπο διάφορα πρόσωπα και τα στοιχεία της ταυτότητάς τους κατεγράφησαν και απεστάλησαν στην αστυνομία, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία.

Χωρίς τη συμμετοχή ουδενός από την ιδιοκτησία ή τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, τις πρώτες πρωινές ώρες ορισμένοι από τους πελάτες του ξενοδοχείου, μεταξύ των οποίων οι παίκτες του Ολυμπιακού, ανέβηκαν στο Roof Garden του ξενοδοχείου και χρησιμοποιώντας φορητή μεγαφωνική συσκευή άρχισαν να χορεύουν και να θορυβούν γενικότερα, με αποτέλεσμα οι περίοικοι να ειδοποιήσουν την αστυνομία και συγκεκριμένα το Α.Τ. Ακροπόλεως, το οποίο επενέβη άμεσα και συνέλαβε όλους τους συμμετέχοντες, στους οποίους επεβλήθη το προβλεπόμενο πρόστιμο των 300 ευρώ και αφέθηκαν ελεύθεροι, και συνέλαβαν και την τυπικά υπεύθυνη του ξενοδοχείου 24χρονη νεαρή, στην οποία απαγγέλθηκε η πλημμεληματική κατηγορία του άρθρου 285 ΠΚ, και σήμερα εκδικάζεται η υπόθεση της στο Αυτόφωρο Τριμελές, όπου και θα ζητηθεί αναβολή εκδικάσεως της υποθέσεως, ώστε να μας χορηγηθούν αντίγραφα της δικογραφίας, και θα ζητηθεί να αφεθεί ελεύθερη η κατηγορούμενη, όπως προβλέπεται από το νόμο λόγω του πλημμελήματος, αλλά και λόγω του ότι πάσχει από ανίατη βαρεία ασθένεια».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.