Η ώρα της απολογίας για τον ιδρυτή της Folli Follie, της συζύγου του Καίτης και του γιου τους Τζώρτζη έφτασε καθώς σήμερα περνούν το κατώφλι της 35ης ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθούν για σειρά κακουργηματικών πράξεων που τους φέρνουν αντιμέτωπους ακόμη και με το ενδεχόμενο της προφυλάκισης.

Οι Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για  απάτη σε βάρος του επενδυτικού κοινού, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, χειραγώγηση αγοράς, εγκληματική οργάνωση και πλαστογραφία, αδικήματα που τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος. Η Καίτη Κουτσολιούτσου απολογείται για τρία κακουργήματα και συγκεκριμένα για απάτη, ξέπλυμα και χειραγώγηση.

Στο στόχαστρο της δικαιοσύνης έχουν μπει οι καταγγελίες σχετικά με πλασματικούς οικονομικούς ισολογισμούς της Folli Follie, την εξαπάτηση του επενδυτικού κοινού και τις πλαστογραφίες τραπεζικών εγγράφων που, σύμφωνα με την κατηγορία, οδήγησαν την εταιρεία και τους επενδυτές της σε οικονομική καταστροφή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση φτάνουν πλέον τους 30 καθώς η αρμόδια ανακρίτρια φέρεται να προσωποποίησε κατηγορίες σε βάρος και άλλων προσώπων πλην εκείνων που αρχικά είχαν διωχθεί για εμπλοκή τους στην υπόθεση πριν από περίπου 1,5 χρόνο.