Ακολουθώντας τον δρόμο που «έδειξε» ο αδελφός του ο δεύτερος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, απευθύνθηκε στην χήρα του άτυχου επιχειρηματία και ισχυρίστηκε πως δεν εμπλέκονται στο στυγερό έγκλημα.

«Λυπάμαι για την απώλεια σας, δεν τον γνωρίζαμε, δεν είχαμε καμία δουλειά μαζί του, δεν γνωρίζαμε κανέναν που γνώριζε.

Ξέρω ότι είστε αναστατωμένη αλλά δεν έχω τίποτα εναντίον σας και ελπίζω η αστυνομία να βρει τον πραγματικό δολοφόνο» είπε στη Βικτώρια Καρύδα ο 36χρονος κατηγορούμενος.

Και συνεχίζοντας την απολογία του συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι θα αθωωθούμε κι εγώ και ο αδελφός μου. Μας κατηγορούν ότι σκοτώσαμε έναν άνθρωπο που δε γνωρίζαμε, ούτε αυτόν, ούτε την οικογένεια του. Εγώ κι ο αδελφός μου δεν είμαστε ικανοί να κάνουμε ένα τέτοιο έγκλημα».

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε, όπως και ο αδελφός του στη χθεσινή του απολογία, ότι βρέθηκαν στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2018 προκειμένου να εξετάσουν το ενδεχόμενο να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά.

Αναφερόμενος δε στην μοιραία ημέρα και ώρα είπε πως βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, άρρωστος, μαζί με μία παιδική του φίλη.

Μάλιστα, η νεαρή γυναίκα κατέθεσε πριν λίγες ημέρες ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου δίνοντας, για πρώτη φορά μετά από 17 μήνες, άλλοθι στον κατηγορούμενος για το οποίο δέχτηκε «βροχή» ερωτήσεων.

Η δίκη θα συνεχιστεί την ερχόμενη Τρίτη οπότε και ο εισαγγελέας της έδρας θα αγορεύσει επί της ενοχής ή όχι των κατηγορουμένων.