Στο άκουσμα των οκτώ πυροβολισμών που έριξε ο εκτελεστής σε βάρος του άτυχου επιχειρηματία Γιάννη Μακρή η χήρα του Βικτώρια Καρύδα, συγκινήθηκε και ξέσπασε σε λυγμούς μέσα στη δικαστική αίθουσα όπου εκδικάζεται η υπόθεση της δολοφονίας.

Το ηχητικό ντοκουμέντο  παρουσιάστηκε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου από την υπεράσπιση των δύο κατηγορουμένων στο Δικαστήριο προκειμένου να καταδειχθεί , όπως ανέφερε, πως ήταν μόνο ένας ο δράστης της ανθρωποκτονίας. Σε αυτό ακούγονται οι οκτώ πυροβολισμοί, ένας γείτονας να φωνάζει βοήθεια, η πόρτα του αυτοκινήτου του δράστη να ανοίγει και στη συνέχεια να βάζει μπρος την μηχανή.

«Ακούστηκε για πρώτη φορά ηχητικό ντοκουμέντο. Ακούγονται πυροβολισμοί. Μετά ακούγεται το κλείσιμο της πόρτας. Ενισχύεται η άποψη ότι ο δράστης ήταν μόνος του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος των κατηγορουμένων, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, μετά την ολοκλήρωση της σημερινής συνεδρίασης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.