Σε 7ήμερη καραντίνα τέθηκαν 12 αστυνομικοί του Α.Τ Αγίου Παντελεήμονα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Οι αστυνομικοί ήρθαν σε επαφή με Σομαλό που είχαν συλλάβει, ο οποίος μετά από αδιαθεσία μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό και βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Το αστυνομικό τμήμα θα απολυμανθεί.

Ανησυχία στην ΕΛΑΣ για τα κρούσματα

Ανησυχία υπάρχει στην Ελληνική Αστυνομία για τα κρούσματα κορονοϊού, με 50 αστυνομικούς να είναι σε καραντίνα. Μόνο στη Θεσσαλονίκη τα κρούσματα είναι οκτώ, ενδεχομένως να είναι περισσότερα, γιατί υπάρχει το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Υπάρχει ανησυχία να είναι πολλά κρούσματα και στην Αθήνα. Έχουμε έρθει σε επαφή με την ηγεσία να γίνονται εντατικοί έλεγχοι. Πίσω από κάθε στολή βρίσκεται ένας άνθρωπος, δεν είμαστε άτρωτοι, είπε στην ΕΡΤ ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας.

Όπως είπε υπάρχει επάρκεια σε υλικά προστασίας, όμως υπάρχει επαφή καθημερινά με κόσμο. H περίπτωση της Θεσσαλονίκης είναι η πρώτη σταγόνα, είπε. Ο ιός έχει επανέλθει πολύ δυναμικά, είναι μοιραίο πολλοί συνάδελφοι να νοσήσουν, πρόσθεσε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.