Για δολοφονία μιλάει η οικογένεια της 16χρονης που χθες το πρωί βρέθηκε νεκρή μπροστά από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr υπάρχουν αναφορές για νεαρό άτομο (26-27ετών) με το οποίο η ανήλικη ήταν μαζί μέχρι τις 3:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Η οικογένεια ζήτησε τη νομική συνδρομή του δικηγόρου Δημήτρη Σαμαρτζή. «Η οικογένεια θα ορίσει τεχνικό σύμβουλο ώστε να είναι παρών κατά τη διάρκεια της νεκροψίας-νεκροτομής που θα γίνει στο πτώμα του κοριτσιού και θα εξαντλήσει κάθε μέσο προς αυτή την κατεύθυνση» ανέφερε.

Ο δικηγόρος αναμένεται να ζητήσει σήμερα την άρση και του τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να διαπιστωθεί με ποιον είχε η 16χρονη τις τελευταίες επαφές, αλλά και ποια κινητά έδωσαν στίγμα στην περιοχή τα ξημερώματα της Τετάρτης.

«Το σκότωσαν, έφυγε το λουλούδι…»

Ο πατέρας της 16χρονης λέει ότι είναι αδιανόητο το κορίτσι να κατάφερε να ανέβει στο σημείο από το οποίο έπεσε το παιδί του.

«Το σκότωσαν, έφυγε το λουλούδι…» είπε στο Mega.

Από νωρίς το πρωί, όταν εντοπίστηκε νεκρή η 16χρονη βρίσκεται σε εξέλιξη ένα θρίλερ καθώς οι αστυνομικοί εκτιμούν πως πρόκειται για αυτοκτονία αλλά η οικογένεια επιμένει πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

«Η δικαιοσύνη να βρει τον δολοφόνο, το κοριτσάκι είναι δολοφονημένο» αναφέρει ο θείος της.

Η δίδυμη αδερφή της, ο άνθρωπος με τον οποίο που είχε την τελευταία επικοινωνία, δεν πιστεύει πως η αδελφή της αυτοκτόνησε. Οι υποψίες της για το θάνατο της αδελφής της στρέφονται σε συγκεκριμένο πρόσωπο.

«Ναι, σε αυτόν που βγήκε. Ή σε κάποιον που θα ήταν εδώ εχθές το βράδυ» είπε.

Τις απαντήσεις θα τις δώσει το πόρισμα του ιατροδικαστη το οποίο αναμένεται σήμερα.

Εν τωμεταξύ ο πατέρας, η αδελφή και ο θείος του κοριτσιού μίλησαν στο MEGA  (ΕΔΩ) επιμένοντας πως πρόκειται για δολοφονία απορρίπτοντας το σενάριο αυτοκτονίας