Ναρκωτικά χάπια συνταγογραφούσε παράνομα γιατρός

Συνελήφθη μια 53χρονη παθολόγος


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
18:05
12/02/2014
Ναρκωτικά χάπια συνταγογραφούσε παράνομα γιατρός
loading

Συνελήφθη 53χρονη παθολόγος που διαπιστώθηκε ότι υπερσυνταγογραφεί συνταγές ναρκωτικών δισκίων. Διενεργήθηκαν νομότυπες έρευνες στο σπίτι και στο ιατρείο της, κατά τις οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 59 δισκία διαφόρων ναρκωτικών φαρμάκων, στρόγγυλη υπηρεσιακή σφραγίδα αγροτικού ιατρείου, 31 συνταγογραφημένα ειδικά συνταγολόγια ναρκωτικών φαρμάκων, οκτώ ειδικά συνταγολόγια ναρκωτικών φαρμάκων μη συνταγογραφημένα, από ένα εκ των οποίων είχαν αφαιρεθεί 20 κενές συνταγές και μία ανεκτέλεστη συνταγή ναρκωτικών φαρμάκων.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η γιατρός χορηγούσε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σε διάφορα άτομα, ιατρικές συνταγές με αναγραφόμενες μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών δισκίων, σε ορισμένες από τις οποίες δεν αναγράφονταν οι ημερομηνίες έκδοσης.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η γιατρός χορηγούσε εν γνώσει της τις συνταγές σε άτομα, τα οποία πιθανόν θα τις χρησιμοποιούσαν με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση των ναρκωτικών δισκίων.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει