Νέες αποκαλύψεις για τη δράση του γιατρού «μαϊμού», ο οποίος κατηγορείται για τον θάνατο τριών ασθενών. Φέρεται να ψάρευε τα θύματά του στο Άγιο Όρος και σε μοναστήρια.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ο απατεώνας γιατρός εμφανιζόταν άλλοτε ως γιατρός νευροογκολόγος – νευροχειρούργος – φυσιοπαθητικός και άλλοτε ως ερευνητής σπουδαίου ιατρικού κέντρου της Ελβετίας με εξειδίκευση στην παιδοχειρουργική – παιδοογκολογία.

Ο 47χρονος, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του καναλιού, περνούσε το προφίλ ενός περισπούδαστου γιατρού, με γνωστά πανεπιστήμια της Αμερικής και της Ευρώπης.

Οι πληροφορίες του ΣΚΑΪ αναφέρουν ότι μαζί με τον «μαϊμού» γιατρό, κατηγορείται και η σύζυγός του,  όπως επίσης και δυο -κανονικοί- γιατροί που είχαν σχέσεις μαζί του αλλά υποστηρίζουν ότι εξαπατήθηκαν, ενώ ο 47χρονος φέρεται να έχει απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν για απάτες.

Εμφανιζόταν ως άνθρωπος της Εκκλησίας

Μέχρι και γιατρούς είχε εξαπατήσει με τις δήθεν επιστημονικές του γνώσεις, ο 47χρονος ψευτογιατρός σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο οποίος ψάρευε τα θύματά του στο Άγιο Όρος και σε μοναστήρια.

Μάλιστα εμφανιζόταν ως πιστός Χριστιανός και άνθρωπος της εκκλησίας, έχοντας στο ιατρείο του δεκάδες εικόνες.

Σημειώνεται από το ρεπορτάζ του καναλιού ότι υπήρξε αναφορά και από κάποιον γιατρό, που υποπτεύθηκε ότι ο 47χρονος δεν ήταν ακριβώς όπως παρουσιαζόταν.

Μαρτυρίες ότι ο «γιατρός» εμφανιζόταν στους γείτονες του… ως πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση με έναν 47χρονο που παρίστανε τον γιατρό θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία ασθενών, με δύο παιδιά και έναν ηλικιωμένο να έχουν χάσει τη ζωή τους.

Ο συγκεκριμένος «μαϊμού» γιατρός κατηγορείται για ανθρωποκτονία κατά συρροή και το MEGA βρέθηκε έξω από την πολυτελή του κατοικία στο Κορωπί.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το κανάλι, η σύζυγος του κατηγορούμενου, αναζητείται από την αστυνομία και φέρεται να άφησε τα δύο παιδιά τους στη γειτόνισσα.

Αυτό ανέφερε, σύμφωνα πάντα με το MEGA, η γειτόνισσα η οποία τηλεφώνησε στη σύζυγο τους συλληφθέντος και της είπε ότι μπορεί να κρατήσει τα ανήλικα παιδιά της.

Μάλιστα το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού αναφέρει ότι οι γείτονες γνώριζαν πως ο 47χρονος είναι πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας και όχι «γιατρός».