Μία ακόμη επιχείρηση για την αντιμετώπιση – πρόληψη των αυτοσχέδιων αγώνων πραγματοποίησε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, το διήμερο 8ης και 9ης Μαΐου 2020, στην περιοχή της Πετρούπολης, αυτή τη φορά.

Ειδικότερα, αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων πραγματοποίησαν τροχονομικούς ελέγχους οδηγών και οχημάτων στην περιοχή, κατά τη διάρκεια των οποίων βεβαιώθηκαν οι εξής παραβάσεις: 15 για πρόκληση υπερβολικού θορύβου, 4 για στέρηση άδειας οδήγησης, 4 για έλλειψη πινακίδων κυκλοφορίας, 36 για φιμέ τζάμια, 8 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 1 για έλλειψη ΚΤΕΟ και 12 για διάφορες άλλες τροχαίες παραβάσεις.

Παράλληλα, αφαιρέθηκαν 34 άδειες ικανότητας οδήγησης, 44 άδειες κυκλοφορίας και 39 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν με γερανοφόρα οχήματα 2 οχήματα.

Σύμφωνα με την Τροχαία, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.