Εξιχνιάστηκε από στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, υπόθεση ληστείας η οποία διαπράχθηκε το βράδυ της 29ης Μαρτίου 2020, σε οικία σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, ενώ έγιναν και δύο συλλήψεις αλλοδαπών που κατηγορούνται για τη ληστεία αυτή.

Συγκεκριμένα, οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται ότι το βράδυ εκείνο ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν από μία γυναίκα κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας. Η σύλληψή τους, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, έγινε μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα, αλλά και την προανάκριση, όπως επίσης έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της ανωτέρω υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, πραγματοποίησαν έρευνα στην κοινή οικία των δύο αλλοδαπών, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, κοσμήματα και ένας σιδερένιος λοστός, κινητό τηλέφωνο και τέσσερις κάρτες (sim) κινητής τηλεφωνίας.

Τα κοσμήματα που εντοπίστηκαν, αναγνωρίστηκαν και αμέσως μετά αποδόθηκαν στην παθούσα. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.