Αποκαλυπτικός είναι ο διάλογος μεταξύ ατόμων του οικογενειακού περιβάλλοντος του Γιώργου Ρουπακιά οι οποίοι επιρρίπτουν ευθύνες στον βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη.

«Βλέπω τον Κασιδιάρη που μίλαγε στην τηλεόραση και γύριζε και έλεγε ότι ο άλλος ότι είναι τρελός, ήρθε να πάω να τον πιάσω από το λαιμό και να του πω ρε κερατά ποιος τους εκπαίδευσε για αυτό το θέμα; Εσύ ο ίδιος αυτή τη στιγμή τους απαρνείσαι», φέρεται σύμφωνα με το Mega, να λέει μία φίλη της αδελφής του Ρουπακιά.

ΦΙΛΗ: Αυτοί οι άνθρωποι από ό,τι βγήκε στην τηλεόραση έχουν τάγματα παντού, έχουν τάγματα ασφαλείας παντού, τάγματα κρούσης δεν ξέρω πως τα λένε.

ΑΔΕΛΦΗ ΡΟΥΠΑΚΙΑ: Εφόδου λέγεται

ΦΙΛΗ: Ε, εφόδου από αυτό. Λοιπόν, όταν λοιπόν βλέπεις μία ένα τέτοιο πράγμα και όταν δηλαδή εγώ τον Κασιδιάρη τον έβλεπα που μίλαγε στην τηλεόραση και γύριζε και έλεγε εγώ δεν τον ξέρω και ο άλλος ότι είναι τρελός, δηλαδή μου ήρθε να, να πάω να τον πιάσω από το λαιμό και να του πω ρε κερατά ποιος τους εκπαίδευσε για αυτό το θέμα. Ποιος τους έκανε να γίνονται δολοφόνοι, πες μου ποιος. Εγώ, ο Α, ο Β, εσύ τους έκανες και εσύ ο ίδιος αυτή τη στιγμή τους απαρνείσαι. Δηλαδή είναι τρελό τους αδειάζεις. Κι εσύ κάτσε. Εγώ αν ήμουν στη θέση του Γιώργου θα είχα ανοίξει το στόμα μου και θα τους είχα κάψει και ας πέθαινα, θα άνοιγα το στόμα μου και θα τα έλεγα με τον νι και με το σίγμα, και ας με σκοτώνανε. Εν πάση περιπτώσει θα είχα σκοτώσει, ε η τιμωρία θα ήταν να σκοτωθώ κι εγώ. Αλλά θα τους ξεφτίλιζα, θα τους έβγαζα, θα τους ξεμπρόστιαζα. Δηλαδή η λογική μου είναι η λογική του παραλόγου; Πες μου. Σκέφτομαι παράλογα;

ΑΔΕΛΦΗ ΡΟΥΠΑΚΙΑ: Δεν σκέφτεσαι παράλογα.

ΦΙΛΗ: Κατέστρεψαν την οικογένειά του, κατέστρεψαν την οικογένεια ενός παιδιού.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Mega: