Συγκλονίζει η τραυματική εμπειρία που φαίνεται πως έζησε στα χέρια του πατέρα μιας συμμαθήτριας του ένας 10χρονος μαθητής στους Αμπελόκηπους.

«Την επόμενη ημέρα ήρθε ο πατέρας της και μετά με απειλούσε και έβριζε ότι θα σκότωνε τη μητέρα μου, την οικογένειά μου και αυτά. Όταν την είχα βρίσει, αυτός νευρίασε, με βάραγε περίπου πέντε λεπτά σε όλο το σώμα μου, με κλωτσιές και μπουνιές. Μετά, όταν είχα πέσει κάτω, ακόμη με βάραγε με κλωτσιές στην κοιλιά», περιέγραψε ο μικρός στο Open.

Όλα ξεκίνησαν από ένα περιστατικό μεταξύ των παιδιών μέσα στην αίθουσα, την προηγούμενη μέρα. «Την Πέμπτη, το μπουκάλι ενός φίλου μου ήταν ανοικτό. Μετά έπεσε και έβρεξα αυτό το κοριτσάκι. Μετά με έβρεξε εκείνη. Της ζήτησα συγγνώμη και τη ρώτησαν αν ήταν καλά. Μετά μου είπε ότι θα τα πει όλα στον πατέρα της. Μετά, στον διάδρομο που βγαίναμε, αυτή με χτύπησε με ένα γυάλινο μπουκάλι που ήταν δικό της», περιέγραψε στη συνέχεια.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των συμμαθητών του 11χρονου, ο 53χρονος είχε εκδηλώσει και στο παρελθόν επιθετική συμπεριφορά. «Στο παρελθόν είχε δημιουργήσει προβλήματα με συνοδό παιδιού, έξω από το σχολείο», αναφέρεται σε σχετική μαρτυρία που έγινε στον τηλεοπτικό σταθμό.

Επίσης, πληθαίνουν και οι γονείς που λένε ότι η επίθεση μπορεί να έχει ρατσιστικό χαρακτήρα, αφού ο 10χρονος μαθητής κατάγεται από τις Φιλιππίνες.