Τους μισθούς των υπαλλήλων του μεγάλου ξενοδοχειακού ομίλου άρπαξαν, χθες το πρωί, ένοπλοι ληστές στην περιοχή του Ανισσαρά στη Χερσόνησο. Οι δράστες, φορώντας κουκούλες και κραδαίνοντας όπλα, έστησαν καρτέρι στην 33χρονη λογίστρια του ξενοδοχείου, πιθανότατα γνωρίζοντας ότι κάθε πρώτη του μήνα ακολουθεί συγκεκριμένη διαδρομή, μεταφέροντας τα χρήματα για την πληρωμή των εργαζομένων.

Οι δράστες δε χρειάστηκαν παρά μόνο μερικά λεπτά της ώρας για να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο της λογίστριας και να αρπάξουν τις δύο τσάντες που είχε μαζί της.

Το συμβάν σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, λίγο πριν τις 10.00 το πρωί. Οι ληστές προσπέρασαν τη γυναίκα με όχημα χωρίς πινακίδες και της έκλεισαν το δρόμο. Ο ένας εκ των δύο κατέβηκε από το όχημα και απειλώντας τη γυναίκα με όπλο άρπαξε δύο τσάντες, που εκτιμάται ότι περιείχαν 18.500 ευρώ.

Αστυνομικοί από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει πιστεύουν ότι πρόκειται για Έλληνες, τουλάχιστον για τον έναν εκ των δύο, χωρίς όμως να έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να πρόκειται για αλλοδαπούς οι οποίοι μιλούν άψογα τα ελληνικά.

Αμέσως μετά την πράξη τους οι δύο δράστες έφυγαν με κατεύθυνση προς τον Ανισσαρά, σύμφωνα με την αστυνομία. Πάντως, παρά τις εκτενείς αναζητήσεις, δεν εντοπίστηκε το όχημα που χρησιμοποίησαν.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τη σύλληψη των δραστών συνεχίζονται.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Πηγή: cretalive.gr