Τον εφιάλτη έζησε ένας 19χρονος που έπεσε θύμα ληστείας έπεσε μέσα στο σπίτι του στην Αγία Παρασκευή. Οι δράστες εισέβαλαν παραβιάζοντας τον συναγερμό και αφού τον έψαξαν και βρήκαν κοσμήματα και διέφυγαν με τη λεία τους.

Ο 19χρονος ήταν μόνος στο σπίτι του την ώρα που εισέβαλαν οι τέσσερις δράστες, καθώς οι γονείς του έλειπαν διακοπές. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο νεαρός και μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο ένας ληστής τον κράτησε δια της βίας μέσα σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού και οι άλλοι τρεις έψαχναν μέσα στο σπίτι, αναζητώντας χρήματα και κοσμήματα.

«Με ξύπνησε ο συναγερμός, τον έβγαλα γιατί δεν ήξερα τι συνέβη. Κατεβαίνω κάτω, δεν βλέπω τίποτα, αλλά ακούω να τρέχουν άτομα και να πέφτουν πράγματα κάτω. Είδα κάποιον να ανοίγει το παράθυρο και να μπαίνει, ανεβαίνω πάνω να βάλω συναγερμό και μέχρι να το κάνω έχει ανέβει πάνω ο ένας, ο οποίος στην αρχή τρόμαξε που με είδε, αλλά μετά άρχισε να με απειλεί και μετά εμφανίστηκαν άλλοι τρεις από πίσω του. Μου έλεγε θα σε σκοτώσω, είμαι κοκάκιας και πού είναι τα χρυσαφικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 19χρονος.