Αγώνα δρόμου για να σωθεί η ζωή ενός 28χρονου από το χωριό Άγιος Γεώργιος Τυμφρηστού έκαναν αστυνομία, πυροσβεστική και ΕΚΑΒ. Ο 28χρονος εγκλωβίστηκε και τραυματίστηκε στα δύο του πόδια από φρέζα που χειριζόταν ο ίδιος εκτελώντας αγροτικές εργασίες σε επικλινές χωράφι, μαζί με τον πατέρα του.

Αρχικά οι πυροσβέστες που έφτασαν νωρίς αλλά και κάτοικοι της περιοχής προσπαθούσαν να τον απεγκλωβίσουν αλλά μάταια. Στη συνέχεια η 7η ΕΜΑΚ που μετακινήθηκε από τη Λαμία χρειάστηκε αρκετή ώρα για να τον απεμπλέξει από τις λαμαρίνες και τις κοφτερές λάμες και να του σώσουν τη ζωή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πυροσβέστες έκοψαν τα σίδερα του αγροτικού μηχανήματος και μαζί με αυτά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας. Ασθενοφόρα, περιπολικά της αστυνομίας και δίκυκλα της ΔΙΑΣ μετείχαν στην προσπάθεια για να φτάσει πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο της Λαμίας όπου οδηγήθηκε αμέσως στο χειρουργείο. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη ενώ τα τραύματα και στα δύο πόδια είναι ιδιαίτερα μεγάλα κάτι που κάνει τους γιατρούς να ανησυχούν.