Ληγμένα αλεξίσφαιρα γιλέκα και περιπολικά με βλάβες

Οι αστυνομικοί στην Αχαΐα καταγγέλλουν το φαινόμενο για μία ακόμη φορά


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
13:02
16/01/2013
Ληγμένα αλεξίσφαιρα γιλέκα και περιπολικά με βλάβες
1
loading

Σοβαρές καταγγελίες για τις ελλείψεις σε εξοπλισμό, οχήματα, όπλα και αναλώσιμα υλικά έκανε στο «IONION FM» o ο εκπρόσωπος Τύπου της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αχαΐας και μέλος της ΠΟΑΣΥ Βασίλης Κωνσταντόπουλος.

O αστυνομικός ανέφερε ότι τα νέα οικονομικά μέτρα έχουν σοβαρό αντίκτυπο στην λειτουργία της ΕΛ.ΑΣ. την οποία καθιστούν σε πολλές περιπτώσεις ουσιαστικά ανίσχυρη απέναντι στα κυκλώματα του οργανωμένου εγκλήματος. Την ίδια ώρα, και ενώ ένα μεγάλο ποσοστό του στόλου των περιπολικών βρίσκονται σε κακή κατάσταση από άποψης συντήρησης, η αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας, διαθέτει εφτά γερανοφόρα οχήματα που σκουριάζουν στον χώρο στάθμευσης.

«Είναι σχεδόν σίγουρο ότι εκείνοι που προμηθεύτηκαν τα οχήματα και στην συνέχεια τα έφεραν στην Πάτρα δεν γνώριζαν τις πραγματικές ανάγκες της περιοχής που καλύπτονται με ένα γερανό. Έχω την εντύπωση ότι μεταξύ των συναδέλφων μου δεν πρέπει να υπάρχουν επτά που να κατέχουν διπλώματα οδήγησης γερανοφόρου οχήματος. Δυστυχώς με τα χρήματα που έδωσαν για να τα αγοράσουν θα μπορούσαν να πάρουν μερικά περιπολικά που έχει άμεσα ανάγκη η υπηρεσία μας» ανέφερε ο κ. Βασίλης Κωνσταντόπουλος και πρόσθεσε:

«Υπάρχουν οχήματα στην υπηρεσία μας που τα χαρακτηρίζουμε σαν “κινητές νεκροφόρες” καθώς αποτελούν καθημερινά πηγή μεγάλου κινδύνου για τους συναδέλφους που τα οδηγούν. Υπάρχουν οχήματα που έχουν κάνει και 1.000.000 χιλιόμετρα… Υπάρχουν οχήματα που κινούνται με φθαρμένα λάστιχα.

Προσωπικά με ένα τέτοιο όχημα είχα ένα σοβαρό ατύχημα πριν από μερικά χρόνια καθώς έσκασε το λάστιχο που είχαν να το αντικαταστήσουν για περίπου τέσσερα χρόνια. Έχουμε φτάσει σε σημείο να βάζουμε ακόμη και ρεφενέ καύσιμα, λάδια, μπαταρίες και ανταλλακτικά προκειμένου να μπορέσουν να βάλουν σε λειτουργία μηχανές και περιπολικά».

Πηγή: ionionfm.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar sailor

    κύριε αστυνομικέ...αφού επτά γερανοφόρα ηθελε να πουλήσει ο αντιπρόσωπος ξάδερφος του υπουργοβουλευτή...τι να κάνουμε τώρα!!!κάντε περιπολία με τους γερανούς να βλέπετε και τον κόσμο απο λίγο πιο ψηλά!!!...ξεφτιλίκια@!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει