Ελεύθεροι με όρους οι κατηγορούμενοι για το κύκλωμα με τα πλαστά διπλώματα οδήγησης

Στις απολογίες τους οι περισσότεροι αποδέχτηκαν μέρος των κατηγοριών


ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
19:07
19/03/2019
Ελεύθεροι με όρους οι κατηγορούμενοι για το κύκλωμα με τα πλαστά διπλώματα οδήγησης
3
loading

Ελεύθεροι έφυγαν από το γραφείο του ανακριτή κατά της διαφθοράς οι εννέα κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε κύκλωμα χορήγησης πλαστών διπλωμάτων οδήγησης.

Μετά τις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Σε τρεις από τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Μεταφορών Νοτίου Τομέα που φέρονται να είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση από 5.000 έως 20.000 ευρώ, καθώς και οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα.

Στους υπόλοιπους έξι κατηγορούμενους επιβλήθηκαν, κατά περίπτωση, οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις απολογίες τους οι περισσότεροι κατηγορούμενοι αποδέχτηκαν μέρος των κατηγοριών ισχυριζόμενοι , ωστόσο, ότι λάμβαναν μικρά χρηματικά ποσά, για βιοποριστικούς λόγους.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως έκαναν λόγο για πάγια πρακτική που βρήκαν στην υπηρεσία και την ακολούθησαν.

Ο διευθυντής Μεταφορών Νοτίου Τομέα στην απολογία του φέρεται να  αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση. «Δεν έχω καμία σχέση, καμία συμμετοχή» εμφανίζεται να ανέφερε απολογούμενος ενώπιον του ανακριτή.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Αγνωστοςχψω

    Ρε παιδιά μήπως δίνετε και απολυτήρια εκεί ; χρειάζομαι 1 γυμνασίου και 1 λυκείου!!για πρόσληψη στο υπουργείο!!!!!!!!

  2. avatar paolo

    αίσχος......ξευτιλα αλλη μια φορα....για βιοποριστικους λογους λεει ,,,τι να πει ρε ο ιδιωτικός τομέας....δεν υπαρχει ελπιδα...τελος

  3. avatar True

    Για να γινουμε επιτέλους κράτος πρέπει να γίνει άρση της μονιμότητας στο δημόσιο. Απόλυση χθες. Οι χαροι με μεγάλο πορτοφολι αλλά μικρό εως ανύπαρκτο μυαλό οδηγάνε ανάμεσα μας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει