Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών φαίνεται ότι οφείλεται η έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Γλυφάδα και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 56χρονου.

Οι δράστες φαίνεται πως τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό, υπολείμματα του οποίου βρέθηκαν στο σημείο, το 45λεπτο που είχε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου μεταβεί σε γειτονικό με το πάρκινγκ γυμναστήριο, όπως αναφέρθηκε σε σχετικό ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

«Όταν τελείωσε τη γυμναστική του, μετέβη προς το πολυτελές αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν δεξιοτίμονο και έχει καταστραφεί ολοσχερώς», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, με το διάστημα που μεσολάβησε μέχρι την έκρηξη να είναι 45 λεπτά.

«Οι αστυνομικοί προσπαθούν να δουν εάν η έκρηξη σημειώθηκε με το που ο 56χρονος έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο, ή με κάποιο τηλεχειριστήριο, ή κινητό τηλέφωνο», τονίστηκε στο ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ενώ καθοριστική ήταν η επέμβαση δύο ατόμων -όπως ειπώθηκε- που εκείνη την ώρα περνούσαν από το σημείο και έβγαλαν από το όχημα τον άνδρα.

Ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο, τον μετέφερε στο «Ασκληπιείο», όπου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, έπειτα από χειρουργική επέμβαση. Ο ρεπόρτερ επικαλέστηκε πληροφορίες από την Αστυνομία, που αναφέρουν ότι είναι εκτός κινδύνου.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, Λιβανέζος 56 ετών με αυστραλιανή υπηκοότητα είναι -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- ο άνδρας που τραυματίστηκε από την έκρηξη που έγινε στο όχημά του, σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 128, στο ύψος της Γλυφάδας.