Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει σήμερα ο 62χρονος άνδρας που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 11χρονου κοριτσιού, υπόθεση που είχε προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.

Ο 62χρονος ο οποίος παραμένει κρατούμενος στις φυλακές μέχρι σήμερα, όπως αναφέρει το prismanews.gr, επιμένει στην αθωότητά του υποστηρίζοντας ότι η συμπεριφορά του παρεξηγήθηκε από το κορίτσι.

Η υπόθεση που είχε συγκλονίσει την Κρήτη τα ξημερώματα της περασμένης Πρωτοχρονιάς, θα εκδικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νεαπόλεως.

Το χρονικό

Με βάση την καταγγελία που είχε γίνει στην αστυνομία ο 62χρονος είχε προσκληθεί στο σπίτι της οικογένειας της 11χρονης για την Πρωτοχρονιά. Κάποια στιγμή θέλησε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα και επειδή εκείνη του ισογείου ήταν κατειλημμένη ανέβηκε σε εκείνη του 1ου ορόφου όπου σε ένα από τα υπνοδωμάτια κοιμόταν το 11χρονο κορίτσι. Λίγο αργότερα κάποια παιδιά ζήτησαν από τον πατέρα της μικρής να ανέβει στο υπνοδωμάτιο καθώς η 11χρονη τον καλούσε κλαίγοντας τρομαγμένη.

Όταν τη ρώτησαν αν την πείραξε κάποιος, εκείνη υπέδειξε τον 62χρονο. Ο 62χρονος ισχυρίζεται ότι το μόνο που έκανε ήταν να σκεπάσει το κορίτσι με μια κουβέρτα για να μην κρυώνει και το παιδί τρόμαξε ενδεχομένως γιατί είδε έναν ξένο πάνω από το κρεβάτι του. Όπως ανέφερε σε συμπληρωματική κατάθεσή της, η μητέρα της μικρής το κορίτσι είπε ότι ο 62χρονος δεν την είχε αγγίξει αλλά όπως ήταν από τον ύπνο, τρόμαξε που τον είδε δίπλα στο κρεβάτι της.