Συνελήφθη 29χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη και απόπειρα βιασμού 27χρονης Ελληνίδας στο Ρέθυμνο.

Άμεσα και με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο ειδικός φρουρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Ο 29χρονος συνελήφθη, σήμερα, από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ρεθύμνου ύστερα από καταγγελία της κοπέλας ότι άγνωστος εισέβαλε στο σπίτι της στο Ρέθυμνο και με τη χρήση σωματικής βίας προσπάθησε να τη βιάσει.

Η 27χρονη απώθησε τον άγνωστο, κάλεσε σε βοήθεια και, όταν ο άνδρας συνειδητοποίησε πως έρχονται προς το σπίτι γείτονες της κοπέλας, διέφυγε με αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση. Αστυνομικοί αναζήτησαν και εντόπισαν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, σε περιοχή του Ρέθυμνου. Ο οδηγός στην προσπάθεια διαφυγής του είχε προσκρούσει σε κολόνα, ενώ εντός του αυτοκινήτου βρέθηκε ο ειδικός φρουρός, ελαφρά τραυματισμένος, λόγω της πρόσκρουσης.

Ο 29χρονος, που υπηρετεί σε υπηρεσία του Ρέθυμνου, συνελήφθη και αναγνωρίστηκε από την 27χρονη και από άλλα άτομα, τα οποία προσέτρεξαν προς βοήθειά της. Παράλληλα, η κοπέλα εξετάστηκε, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου παραμένει για νοσηλεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα φέρει τραύματα στο κεφάλι.