Ποσότητα εκρηκτικών που θα μπορούσε να τινάξει στον αέρα ολόκληρο το Καστέλι Κισάμου, είχε στην κατοχή του ένας 54χρονος, ο οποίος συνελήφθη στη διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, από νωρίς το πρωί και με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ και του Λιμενικού, ξεκίνησαν εκτεταμένες και εξονυχιστικές έρευνες σε ολόκληρη την περιοχή του Μπάλου, σύμφωνα με το flashnews.gr.

Οι έρευνες που διήρκεσαν σχεδόν ολόκληρη την ημέρα, έγιναν τόσο στην παραλία του Μπάλου όσο και στις γύρω ορεινές περιοχές και έβγαλαν λαβράκι.

Θαμμένοι στην άμμο ή και σε κρυψώνες στους θάμνους βρέθηκαν σάκοι στους οποίους υπήρχαν συνολικά, περισσότερα από 50 κιλά εκρηκτικών, όπως αμμωνιοδυναμίτιδα, ζελατοδυναμίτιδα , ακόμη και ΤΝΤ, δηλαδή πανίσχυρα εκρηκτικά.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν 54χρονο κάτοικο της περιοχής, στην κατοχή του οποίο βρήκαν και ένα πιστόλι με εκατοντάδες σφαίρες καθώς επίσης και αρκετά γραμμάτια χασίς αλλά και αρκετές χιλιάδες ευρώ κρυμμένες σε ένα βαρέλι.

(φωτογραφία αρχείου)