Ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου θα απολογηθούν σήμερα οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο. Σε βάρος των δύο νεαρών ο εισαγγελέας έχει ασκήσει διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για βιασμό.

Ο ένας εκ των κατηγορουμένων, ο 19χρονος Αλβανός στην ομολογία του στους αξιωματικούς του Λιμεναρχείου Ρόδου παραδέχθηκε την εμπλοκή του στη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας ρίχνοντας τις ευθύνες στον 21χρονο Ροδίτη συγκατηγορούμενό του, οποίος έως τώρα αρνείται τη δική του συμμετοχή.

Για τον λόγο αυτό οι συνήγοροι της οικογένειας της φοιτήτριας έχουν καταθέσει αίτημα στις δικαστικές Αρχές Ρόδου, ώστε να γίνει σήμερα αναπαράσταση του εγκλήματος και εξέταση κατά αντιπαράσταση των δύο κατηγορουμένων.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται να παρέσυραν την άτυχη φοιτήτρια σε εξοχική κατοικία που ανήκει στην οικογένεια του 21χρονου Ρόδιτη και επειδή αυτή αρνήθηκε να δεχθεί τις ερωτικές τους προτάσεις τη χτύπησαν βάναυσα και ημιθανή τη μετέφεραν σε ερημική βραχώδη παραλία και την πέταξαν στην θάλασσα, όπου και βρέθηκε.

Ο 19χρονος Αλβανός υπέδειξε στους Λιμενικούς το σημείο όπου πετάχθηκαν τα ρούχα της άτυχης φοιτήτριας, ενώ βρέθηκε και το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο οι δράστες χτύπησαν στο πρόσωπο την κοπέλα και την τραυμάτισαν σοβαρά.