Όλα όσα έγιναν εκείνη τη μοιραία νύχτα που η 21χρονη φοιτήτρια στη Ρόδο βρήκε φρικτό θάνατο στα βράχια παραλίας περιγράφει στην κατάθεσή του ο 19χρονος κατηγορούμενος.

Πρόκειται για την προανακριτική κατάθεση που έδωσε στους άντρες του λιμενικού, για το έγκλημα που έχει συνταράξει το πανελλήνιο.

Όπως λέει «μου είχε ζητήσει να φέρω ένα φίλο μου και εγώ το έκανα. Πήγαμε και την πήραμε από το σπίτι της και καταλήξαμε στο διαμέρισμα του φίλου μου» λέει και συνεχίζει:

«Μόλις φτάσαμε στο σπίτι αρχίσαμε να ερχόμαστε σε επαφή, αλλά η Ελένη δεν ήθελε. Ο φίλος μου την χτύπησε. Είχαμε πιει πολύ και την χτυπήσαμε δυνατά στο πρόσωπο. Εκείνη ζαλίστηκε. Μας είπε ότι θα το πει στην αστυνομία και θολώσαμε. Ο φίλος μου της έριξε γροθιά και μετά εγώ της κράτησα τα χέρια και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Τότε τα χάσαμε και τρομάξαμε.

Όπως λέει ο 19χρονος, η άτυχη 21χρονη είχε ακόμα τις αισθήσεις της. Σε αυτό το σημείο αρχίζει να τα ρίχνει όλα στον 21χρονο Ροδίτη φίλο του, λέγοντας ότι εκείνος δεν ήθελε να την πάνε στο νοσοκομείο.

«”Πάμε να το τελειώσουμε” μου είπε. Σε αυτό το σημείο την πετάξαμε από τα βράχια στη θάλασσα. Στη συνέχεια πήγαμε στο σπίτι και καθαρίσαμε με μια σφουγγαρίστρα. Αμέσως μετά πήγαμε ξανά στην παραλία και πετάξαμε τα πράγματά της, λίγο πιο κάτω. Σε εκείνη την περιοχή πετάξαμε και το ηλεκτρικό σίδερο» είπε ο 19χρονος στην κατάθεσή του σε βίντεο που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ.

Κούγιας: Ο 19χρονος παίρνει πίσω την ομολογία

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 21χρονης φοιτήτριας στην Ρόδο, Αλέξης Κούγιας, κατέθεσε σήμερα αίτημα αναπαράστασης του εγκλήματος στη Ρόδο και αποκάλυψε ότι ο 19χρονος Αλβανός μέσω του συνηγόρου του πήρε πίσω την ομολογία της τέλεσης του εγκλήματος.

«Στενοχωρούμε που ακούω ότι αρνείται την απολογία του αυτήν τη στιγμή», είπε για τον έναν από τους δύο κατηγορούμενους, ενώ για τον άλλο ανέφερε ότι το ίδιο ισχύει «για την άρνησή του να απολογηθεί. Αυτό δημιούργησε την αναγκαιότητα να ζητήσει η πολιτική αγωγή την αναπαράσταση».