Τη διαφυγή των δραστών της αιματηρής ληστείας στην Πάρο προς την Αλβανία προσπαθεί να εμποδίσει η Ελληνική Αστυνομία.

Οι διωκτικές Αρχές, όπως αναφέρουν τα Νέα, γνωρίζουν τα μέλη της συμμορίας που την προηγούμενη Παρασκευή λήστεψαν 45.000 ευρώ από τα ταμεία του υποκαταστήματος της Alpha Bank στη Νάουσα της Πάρου και στη συνέχεια δεν δίστασαν να σκοτώσουν εν ψυχρώ τον 53χρονο οδηγό ταξί Δημήτρη Μίχα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία οι δράστες είναι ηλικίας 30-35 ετών και έφτασαν στην Πάρο τρεις-τέσσερις ημέρες πριν από τη ληστεία.

Για τη σύνθεση της εγκληματικής ομάδας αστυνομικοί της Ασφάλειας που ασχολούνται με την εξιχνίαση της υπόθεσης εκφράζουν τη βεβαιότητά τους πως αποτελούνταν από αλβανούς κακοποιούς ενώ συσχετίζει τουλάχιστον ένα από τα μέλη της σπείρας με Αλβανό κακοποιό που είχε διαφύγει αστυνομικής καταδίωξης στο Ελληνικό στις 10 Νοέμβριου του 2010.

Απαντήσεις αναμένει η αστυνομία και από τα εγκληματολογικά εργαστήρια όπου έχουν μεταφερθεί για εξέταση ένα καπέλο τύπου τζόκεϊ, το οποίο σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες έπεσε από έναν από τους ληστές, αλλά και ένα μαντίλι, που επίσης ανήκε στους κακοποιούς.