Τα «πρώτα βιολιά» της συμμορίας των Αλβανών ληστών, που προ μηνών σκόρπισαν τη φρίκη εξαιτίας της βιαιότητας που επιδείκνυαν κατά τις εισβολές τους σε σπίτια των νοτίων προαστίων, είναι και πάλι πίσω από τη νέα ομάδα των κακοποιών με τα καλάσνικοφ, που δραστηριοποιείται το τελευταίο διάστημα σε συνοικίες στις παρυφές του Υμηττού.

Όπως δημοσιεύει η Δημοκρατία, τρία αρχηγικά μέλη της πρώτης συμμορίας στρατολόγησαν νέα μέλη και άρχισαν και πάλι την εγκληματική τους δράση.

Δύο από τους ασύλληπτους Αλβανούς, ταυτοποιήθηκαν στη στυγερή δολοφονία του 30χρονου από την Κρήτη, που γάζωσαν με καλάσνικοφ στην Καισαριανή στις 2 Ιουνίου, όταν τους αντιλήφθηκε στην προσπάθειά τους να του κλέψουν το αυτοκίνητο.

Έξι από τα μέλη των κακοποιών από την Αλβανία είχαν συλληφθεί τον περασμένο Οκτώβριο, όμως η ομάδα δεν εξαρθρώθηκε ολοκληρωτικά και ύστερα από αρκετό διάστημα τα αρχηγικά μέλη οργανώθηκαν και έπιασαν ξανά δουλειά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η συμμορία πυροβόλησε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στον Βύρωνα, ύστερα από ληστεία σε πιτσαρία.