Συνεχίζονται οι έρευνες στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας για τον εντοπισμό του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, με τη συμμετοχή της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Κλιμάκια της αστυνομίας και της Αντιτρομοκρατικής χτυπούν κάθε πόρτα στην ευρύτερη περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν τον Μπαρμπαρούση που είναι άφαντος από την Παρασκευή, οπότε έκανε τις δηλώσεις για πραξικόπημα, από το βήμα της Βουλής, στη συνέχεια διεγράφη από το Νίκο Μιχαλολιάκο και διέφυγε με μια τρελή κούρσα από τα μπλόκα που του είχαν στήσει οι αστυνομικοί για να τον συλλάβουν.

Σε βάρος του έχουν σχηματιστεί δυο δικογραφίες με βαρύτατες κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, η μια για την έκκλησή του σε πραξικόπημα και η άλλη για την ριψοκίνδυνη οδήγηση που έθεσε σε κίνδυνο τις ζωές τόσο των αστυνομικών όσο και των υπόλοιπων οδηγών.

Οι έρευνες επικεντρώνονται στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, από όπου κατάγεται ο βουλευτής και αφού το βουλευτικό του αυτοκίνητο, με το οποίο και διέφυγε, εντοπίστηκε στην Ιόνια Οδό, στο ρεύμα προς Αγρίνιο.

Χαρακτηριστικό είναι πως οι αστυνομικοί αναζητούν το Μπαρμπαρούση σε σπίτια αλλά και στάνες ενώ χτενίζουν και τις δασικές περιοχές της ευρύτερης περιοχής. Μάλιστα, στα σημεία που είναι δύσβατα, οι αστυνομικοί κατεβαίνουν από τα οχήματά τους και ψάχνουν με τα πόδια το Μπαρμπαρούση.

Ο πρώην βουλευτής της ΧΑ διέφυγε από τουλάχιστον τρία μπλόκα της αστυνομίας, αγνοώντας τα σήματα των αστυνομικών και κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς με ταχύτητες 180 χλμ/ώρα. «Δεν μπορείτε να σταματάτε βουλευτικό όχημα» φώναζε στους αστυνομικούς σύμφωνα με όσα οι ίδιοι αποκαλύπτουν.