Συνελήφθησαν, το βράδυ της Παρασκευής, στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, οι δύο Αλβανοί κακοποιοί που απέδρασαν, προχθές το βράδυ, από το λιμάνι του Πειραιά, κατά τη διάρκεια της μεταγωγής τους σε φυλακές της Κρήτης.

Οι δύο κακοποιοί έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας έπειτα από ειδική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της ΕΚΑΜ, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι δύο συλληφθέντες μεταφέρονται στα κεντρικά της ΓΑΔΑ.

Υπενθυμίζεται πως την ώρα που το βανάκι της αστυνομίας εισήλθε στο πλοίο, κάτω από άγνωστες συνθήκες, οι κρατούμενοι έβγαλαν τις χειροπέδες τους και την ώρα που ο αστυνομικός άνοιξε την πόρτα για να κατέβουν ώστε να συνοδευτούν σε ειδικό χώρο μέσα στο πλοίο, τον απώθησαν και εξαφανίστηκαν.

Η κλούβα της αστυνομίας μετέφερε στο πλοίο 11 κρατούμενους Αλβανούς κρατούμενους και την ώρα που τους κατέβαζαν για να τους οδηγήσουν μέσα στο πλοίο τέσσερις εκ αυτών κατάφεραν να δραπετεύσουν. Ο ένας εκ των κρατουμένων ακινητοποιήθηκε από στέλεχος του Λιμενικού Σώματος και συνελήφθη ενώ λίγη ώρα αργότερα μετά από έρευνα ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ εντοπίστηκε και ένας δεύτερος που συνελήφθη κοντά στο λιμάνι του Πειραιά.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο κρατουμένων συνεχίστηκαν μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής, όταν και συνελήφθησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.