Εγκληματική ομάδα που διέπραττε συστηματικά κλοπές στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας, εξαρθρώθηκε ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση με τη σύλληψη 7 ατόμων, ανάμεσα τους και 2 ανήλικοι.

Η επιχείρηση έγινε σήμερα το πρωί, στη Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας και στην Τρίπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας καθώς και του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης.

Από την έως τώρα αστυνομική έρευνα, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, έχουν εξιχνιαστεί 37 περιπτώσεις κλοπών, τελεσμένες και σε απόπειρα, που έγιναν κατά τους τελευταίους μήνες στην Πρέβεζα, τη βιομηχανική περιοχή, τον Μύτικα, το Καλαμίτσι, τη Σκαμνούλα και τις Ράχες.

Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, επιδίδονταν σε κλοπές σπιτιών, επιχειρήσεων, καταστημάτων, οχημάτων και είχαν αφαιρέσει χρηματικά ποσά, κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές και εργαλεία. Επιπλέον, η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και τους γονείς των ανηλίκων, ηλικίας 47, 41 και 51 ετών, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται.