Μπροστά σε μια περίεργη υπόθεση βρίσκεται η αστυνομία μετά την καταγγελία νεαρής γυναίκας για επίθεση και απόπειρα βιασμού.

Συγκεκριμένα η 25χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι άγνωστος δράστης, με την απειλή μαχαιριού, αποπειράθηκε να τη βιάσει, χθες το βράδυ, στην περιοχή του Γκύζη.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, που είπε ότι είναι οδοντίατρος, στις 21:40, ενώ περπατούσε στην οδό Θεριανού, άγνωστος δράστης της επιτέθηκε και με την απειλή μαχαιριού προσπάθησε να την βιάσει.

Η 25χρονη αντιστάθηκε και έβαλε τις φωνές και τότε, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, ο δράστης επιβιβάστηκε σε μια μοτοσυκλέτα που οδηγούσε άλλο άτομο και έφυγε.

Η νεαρή γυναίκα πήγε στη συνέχεια, όπως κατήγγειλε, στην κλινική όπου εργάζεται, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, η 25χρονη δεν έχει πάει ακόμη στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει, γιατί, όπως είπε, είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Αναμένεται, πάντως, να καταθέσει σήμερα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.