Διώξεις στους υπαλλήλους της Πολεοδομίας

Στον Εισαγγελέα η δικογραφία που αφορά σειρά παραβάσεων


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
23:08
30/03/2012
Διώξεις στους υπαλλήλους της Πολεοδομίας
2
loading

Διώξεις σε υπαλλήλους πολεοδομιών της Αττικής ασκήθηκαν έπειτα από την ολοκλήρωση της έρευνας από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., σε συνεργασία με το Σώμα Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης. Για την υπόθεση είχε σχηματιστεί δικογραφία προκαταρκτικής εξέτασης, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Η προκαταρκτική αφορούσε υπαλλήλους της Διεύθυνσης Πολεοδομίας του δήμου Αθηνών και των Πολεοδομιών Βορείου και Νοτίου Τομέα Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ανατολικής Αττικής, καθώς και τον προσδιορισμό του ύψους της ζημιάς που υπέστη το Δημόσιο κατά το χρονικό διάστημα από την 01/04/2004 έως την 31/03/2009.

Οι διώξεις που ασκήθηκαν αφορούν παραβάσεις για μη σύνταξη αυτοψίας, μη σύνταξη καταλόγων, μη βεβαίωση προστίμων, μη βεβαίωση επαναλαμβανόμενων προστίμων διατήρησης, αποφάσεις ενστάσεων ιδιοκτητών.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar nektarios21

    Απίστευτο.. Μα είναι δυνατόν?
    Και ως συνήθως ολοι θα βγούνε ΛΑΔΙ.
    Προεκλογικά τερτίπια, σας μάθαμε πια...

  2. avatar Cousa

    Τους λογαριασμούς τους να τους ανοίξουνε, είναι υπηρεσία απο τις πρώτες που γίνονται διάφορα παραξένα, έχει χτιστεί όλη η Μύκονος παράνομα και δεν έχει ανοίξει ρουθούνι

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει