Ένα πρωτότυπο τρόπο για να κλέψει διάφορα προϊόντα από κομμωτήριο στο κέντρο του Λαγκαδά βρήκε ένα ζευγάρι γυναικών αλβανικής καταγωγής. Οι δύο φίλες και χρόνια πελάτισσες του συγκεκριμένου κομμωτηρίου στον Λαγκαδά πήγαν όπως συνήθιζαν για μια περιποίηση των μαλλιών τους και όλα έδειχναν φυσιολογικά. Ωστόσο τίποτα δεν προμήνυε ότι το κούρεμα της μίας εκ των δύο γυναικών θα κόστιζε κάτι παραπάνω στην ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου. Όπως φάνηκε στο βίντεο από το κλειστό κύκλωμα που κατέγραψε καρέ καρέ την κλοπή στο κομμωτήριο, η μία κουρευόταν, απασχολώντας την κομμώτρια ενώ η άλλη επιδιδόταν σε ένα ρεσιτάλ κλεψίματος. Σε ρόλο συνεργού η μία γυναίκα που κουρευόταν έβλεπε από τον καθρέφτη τη φίλη της και της έδινε οδηγίες για το πού να… χτυπήσει. Και όλα αυτά φυσικά στη μητρική τους γλώσσα ώστε να μην το αντιλαμβάνεται η κομμώτρια.

Οι δύο γυναίκες έκλεψαν… ένα ζελέ μαλλιών, ένα λάδι μαλλιών και μία λακ, όπως αναφέρει το lagadas.net, που έφερε στη δημοσιότητα το σχετικό βίντεο. Η ιδιοκτήτρια έχει ενημερώσει την Αστυνομία και θέλησε με τη δημοσιοποίηση αυτού του βίντεο να κινητοποιήσει τους καταστηματάρχες, προκειμένου να μην συμβεί και σε αυτούς.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.