Τις ειδυλλιακές στιγμές που απολάμβανε στo κρησφύγετό του στην Ανάβυσσο ο καταζητούμενος Μάκης Ψωμιάδης διέκοψε η ξαφνική εμφάνιση πάνοπλων αστυνομικών, οι οποίοι έφτασαν μέχρι και το σαλόνι του σπιτιού του, χωρίς ο καταζητούμενος να τους αντιληφθεί.

Τη στιγμή της σύλληψής του φορούσε ένα μπλε σορτσάκι, σαγιονάρες, έβλεπε τηλεόραση, ενώ απολάμβανε ένα τα πολλά του πούρα.

Εκτός από την τηλεόραση στα δεξιά του υπήρχε και ένα μεγάλο μπιλιάρδο όπου κάποιες στιγμές έπαιζε για να ξεχνιέται.

Μόλις είδε τους αστυνομικούς ήταν ιδιαίτερα ψύχραιμος και τους είπε: «Ήταν θέμα χρόνου να με βρείτε». Δεν προέβαλε αντίσταση, ενώ τους ζήτησε να του επιτρέψουν να βάλει τα ρούχα του και να πάρει μαζί του τα πανάκριβα πούρα.

Οι αστυνομικοί δεν του το αρνήθηκαν και μάλιστα δύο από αυτούς τον συνόδεψαν στην κρεβατοκάμαρα όπου έβγαλε το σορτς και έβαλε το παντελόνι του.

Στη συνέχεια του πέρασαν τις χειροπέδες, αλλά την ίδια στιγμή τους είπε: «Δεν είναι δυνατόν να κυκλοφορώ έξω και να φαίνονται οι χειροπέδες». Γι’ αυτό πήρε ένα μπουφάν και το έριξε από πάνω.

Βγαίνοντας φορουσε τζιν, πουκάμισο, αθλητικά παπούτσια και φυσικά κρατούσε το κουτί με τα πούρα του. Διανυκτέρευσε στην Ασφάλεια Αττικής και σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στην Ευελπίδων, στον εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών, δεδομένου ότι εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης από παλιότερες υποθέσεις.

Την ίδια στιγμή πήρε προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί αύριο. Σε βάρος του εκκρεμούν εντάλματα από τον 9ο τακτικό ανακριτή Αθηνών γα συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εκβιάσεις, δωροδοκία, απάτες και αλλοίωση αποτελεσμάτων ποδοσφαιρικών αγώνων.