Εξαρθρώθηκε, από την Ασφάλεια Ναυπλίου, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας ενέχονται στη διακίνηση ναρκωτικών, κυρίως ηρωίνης, στην ευρύτερη περιοχή του Άργους και του Ναυπλίου και συνελήφθησαν τρεις γυναίκες, 23, 24 και 52 ετών και δύο άντρες, 27 και 28 ετών, μέλη της εγκληματικής ομάδας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και παράβαση των νόμων για τα ναρκωτικά και τα όπλα, που περιλαμβάνει και μία 30χρονη, επίσης μέλος της εγκληματικής ομάδας, η οποία αναζητείται, ενώ για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη και ένας 26χρονος, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, σε περιοχή του Ναυπλίου, οι αστυνομικοί της Αφάλειας, αξιοποιώντας στοιχεία που είχαν περιέλθει στην κατοχή τους, εντόπισαν τον 26χρονο, στην κατοχή του οποίου βρήκαν και κατέσχεσαν μικροποσότητα ηρωίνης, που, όπως προέκυψε, είχε προμηθευτεί λίγο νωρίτερα από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Ακολούθως, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίσθηκαν τα πέντε μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και συνελήφθησαν, ενώ σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε παραπήγματα, τα οποία χρησιμοποιούσαν ως κατοικίες, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης 29,9 γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας, ένα μαχαίρι με μήκος λάμας τεσσάρων εκατοστών, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 630 ευρώ, προερχόμενο από την εμπορία των ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου. Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της 30χρονης, ενώ διερευνάται η τυχόν εμπλοκή και συμμετοχή περισσοτέρων ατόμων στην εγκληματική ομάδα.