Συλλυπητήρια μηνύματα, ένα «αντίο», αλλά και τους προβληματισμούς τους για την τυφλή οπαδική βία, διατυπώνουν στη σελίδα που δημιουργήθηκε στο facebook λίγες ώρες μετά το θάνατο του 22χρονου, ο οποίος δολοφονήθηκε χτες τα ξημερώματα με μαχαίρι στο Ηράκλειο.

Μέχρι αργά χτες το βράδυ, είχαν συλληφθεί από αστυνομικούς 13 άτομα που πιθανότατα εμπλέκονται στη θανατηφόρα συμπλοκή. Η αστυνομία προσπαθεί να συνδέσει το παζλ που θα οδηγήσει στον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της επίθεσης.

Το ραντεβού θανάτου μεταξύ των περίπου 40 οπαδών δόθηκε πρωϊνές ώρες χτες στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, προκειμένου «να λύσουν τις διαφορές τους». Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κράνη και κουκούλες, ξεκίνησαν την «μάχη, χρησιμοποιώντας λοστούς, πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Η συμπλοκή ξέφυγε από τον έλεγχο και βγήκαν τα μαχαίρια με αποτέλεσμα ο 22χρονος από τα Μάλια- πληροφορίες τον θέλουν να είναι οπαδός του Παναθηναϊκού- να τραυματιστεί θανάσιμα από μαχαίρι στη δεξιά κοιλία και τον αριστερό θώρακα, ενώ όταν διεκομίσθη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, ήταν ήδη νεκρός.

Ο άτυχος νεαρός οδηγήθηκε χτες το απόγευμα σε κλίμα οδύνης στην τελευταία του κατοικία.