Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες για τις συνθήκες υπό τις οποίες δολοφόνησε τη σύζυγο και μητέρα των τριών παιδιών του ένας 50χρονος Αλβανός στην Γρα Λυγιά Ιεράπετρας, πριν από μερικές ημέρες.

Τα όσα ανέφερε χθες, σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας Λασιθίου προκαλούν τουλάχιστον σοκ.

Ο 50χρονος φέρεται να αποτελείωσε τη σύζυγο του μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών του. Άρπαξε ένα πιρούνι και της το «κάρφωσε» στο κεφάλι ενώ η ίδια ψυχορραγούσε μετά από τα τρία χτυπήματα που είχε δεχτεί με τον «κάβουρα».

Με βάση τα όσα έγιναν γνωστά, η 44χρονη όταν δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση, κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο τους. Ο 50χρονος πιστεύοντας ότι την είχε σκοτώσει, βγήκε στο δρόμο και άρχισε να φωνάζει: «τη σκότωσα, τη σκότωσα». Τις φωνές άκουσαν τα παιδιά που έτρεξαν στο σπίτι. Μαζί τους γύρισε και εκείνος. Τότε αντιλήφθηκε ότι η γυναίκα βρισκόταν ακόμα στη ζωή.

Ήταν τέτοια η μανία του που άρπαξε ένα πιρούνι, το οποίο έμπηξε στο κεφάλι της, δίνοντας ουσιαστικά την «χαριστική βολή».

Πηγή: cretalive.gr