Μπροστά σε ένα μεγάλο οπλοστάσιο βρέθηκε η Αντιτρομοκρατική που συνεχίζει τις έρευνες στο κρησφύγετο του Πετρακάκου στη περιοχή Μώλος Φθιώτιδας. Αυτό που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση στους αστυνομικούς είναι πως ανάμεσα στον βαρύ οπλισμό υπήρχε και ένα ρουκετοβόλο RPG!

Αυτό ίσως είναι και η ευκαιρία που ψάχνει η Αντιτρομοκρατική ώστε να συνδέσει τον Πετρακάκο με ένοπλες οργανώσεις κι αυτό γιατί το αντιαρματικό το έχει χρησιμοποιήσει και ο Επαναστατικός Αγώνας αλλά και η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών στην επίθεση που πραγματοποίησαν στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη λεωφόρο Συγγρού. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως σε εκείνη την επίθεση το ρουκετοβόλο είχε κολλήσει και έτσι οι δράστες είχαν «χτυπήσει» τα γραφεία με ριπές από καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, πέρα από το RPG, στο τεράστιας έκτασης κρυσφήγετο βρέθηκε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο, θαμμένο στη γη και με προστατευτικές ζελατίνες, έτσι ώστε να μην επηρεαστεί από τις καιρικές συνθήκες και το νερό.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν: Εξι καλάσνικοφ, δυο υποπολυβόλα τύπου ούζι, 7 γεμιστήρες, δυο σιγαστήρες, ποσότητα εκρηκτικών, χειροβομβίδες, πυροκροτητές και μεγάλο αριθμό φυσιγγίων.

Οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό και από τις μπουλντόζες της αντιτρομοκρατικής που σκάβουν το οικόπεδο 5 στρεμμάτων.

Ο οπλισμός μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας, όπου εξετάζεται για να διαπιστωθεί εάν έχει χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατική ή άλλη ενέργεια.