Ακόμη μια μέρα μετράμε νεκρούς, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ενώ κολυμπούσαν.

Ένας 52χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σήμερα στις 09:15 από τη θαλάσσια περιοχή ΑΓΚΩΝΑ Αγ. Αποστόλων Αττικής. Ο 52χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός του πρόκειται να παραδοθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών για νεκροψία – νεκροτομία. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ωρωπού.

Στη Ναύπακτο, στη θαλάσσια περιοχή Γριμποβου έχασαν τη ζωή τους μια 80χρονη και μια 84χρονη. Οι δύο γυναίκες διεκομίσθησαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου και στη συνέχεια στο Γ.Π.Π. Νοσοκομείο Ρίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος τους και παραγγέλθηκαν οι προβλεπόμενες νεκροψίες – νεκροτομίες. Προανακρίσεις διενεργούνται από τη Λιμενική Αρχή Ωρωπού.

Από την περιοχή της Φωκίδας ήταν το επόμενο θύμα. Η 81 ετών γυναίκα ανασύρθηκε κι αυτή χωρίς τις αισθήσεις της σήμερα στις 11:00 από τη θαλάσσια περιοχή Ιτέας Φωκίδας. Διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Ιτέας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός της πρόκειται να παραδοθεί στο Π.Γ.Ν. Ρίου για νεκροψία – νεκροτομία. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ιτέας.

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε με την συνδρομή πληρώματος πλωτού περιπολικού του λιμενικού σώματος σήμερα το μεσημέρι ένας 85χρονος από τη θαλάσσια περιοχή όρμου Βάρκιζας. Ο 85χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. «Ασκληπιείο» Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του και παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομία. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Βουλιαγμένης.