Σε εξέλιξη βρίσκονται τρεις φωτιές, που ξέσπασαν νωρίτερα σε τρία διαφορετικά σημεία. Η φωτιά στα Οινόφυτα σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία πάει καλύτερα, ενώ αποχωρούν οι εναέριες δυνάμεις.

Στην περιοχή παραμένουν οι επίγειες δυνάμεις με οκτώ οχήματα και 24 άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Η φωτιά εντοπίστηκε σε αγροτοδασική έκταση.

Φωτιά είναι ακόμα σε εξέλιξη στην περιοχή Μέση του δήμου Αρκαδίου Ρεθύμνου. Στο σημείο έχουν σπεύσει έξι οχήματα της πυροσβεστικής με δώδεκα άνδρες καθώς και δεκατρείς πεζοπόροι, ενώ από αέρος στην επιχείρηση συμμετέχει και ένα ελικόπτερο. Δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές καθώς η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση.

Στο Γύθειο Λακωνίας, στην περιοχή Ντόμπρα, βρίσκονται τρία οχήματα με εννέα άνδρες και ένα πεζοπόρο τμήμα. Δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές, αλλά λόγω του ότι η φωτιά ξέσπασε σε δύσβατο, ορεινό μέρος στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν και δύο αεροσκάφη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.