Οι τρεις δράστες του φονικού του άτυχου Μανώλη Καντάρη τα ξημερώματα της 10ης Μαΐου, την ώρα που ετοιμαζόταν να μεταφέρει στο μαιευτήριο την ετοιμόγεννη γυναίκα του, απεικονίζονται στα φωτογραφικά ντοκουμέντα του εγκλήματος που παρουσιάζει σήμερα η εφημερίδα το «ΒΗΜΑ».

Τα καρέ προέρχονται από επτά βίντεο της σκηνής του εγκλήματος, τα οποία προέρχονται από ισάριθμες κάμερες που βρίσκονται σε καταστήματα, τράπεζες, σε μία εταιρεία security αλλά και μια πολυκατοικία στη γύρω περιοχή.

Τα βίντεο αυτά αποτελούν υλικό της δικογραφίας και ουσιαστικά αποτυπώνουν τι ακριβώς συνέβη εκείνο το ξημέρωμα στο κέντρο της Αθήνας.

Με τα άσπρα ρούχα απεικονίζεται ο 27χρονος Αφγανός που έχει ήδη συλληφθεί και είναι εκείνος που, σύμφωνα με τις αρχές, μαχαίρωσε τον Μανώλη Καντάρη.

Δίπλα του εικονίζονται ο 20χρονος Αφγανός, που επίσης έχει συλληφθεί, αλλά κι ένας Πακιστανός που δεν έχει εντοπιστεί από τις διωκτικές αρχές. Στις απολογίες τους οι δύο Αφγανοί υποστήριξαν ότι εκείνο το ξημέρωμα ήταν μεθυσμένοι και επέρριψαν την ευθύνη για τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη στον άφαντο Πακιστανό.

Για την ιστορία, η κάμερα πουλήθηκε στο Μοναστηράκι έναντι 120 ευρώ…

Δείτε τις φωτογραφίες