Ένα πραγματικό εφιάλτη στα χέρια των ληστών έζησε η οικογένεια ενός επιχειρηματία τη νύχτα στη Νέα Άμπλιανη της Λαμίας. Το ζευγάρι ξύπνησε από το θόρυβο και είδαν πάνω από τα κεφάλια τους 3 κουκουλοφόρους να κρατούν μαχαίρια, ενώ ο τέταρτος ήταν ήδη στο δωμάτιο της 17χρονης κόρης τους.

Σύμφωνα με τη σύζυγο του επιχειρηματίοι ληστές μπήκαν στον 1ο όροφο από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα, ο ένας είχε δικό του μαχαίρι και οι άλλοι τα πήραν από την κουζίνα.

Οι ληστές έβαλαν σε μάνα και κόρη τα μαχαίρια στο λαιμό και ρωτούσαν που είναι τα χρήματα και τα χρυσαφικά. Μάλιστα τον χτύπησαν στο κεφάλι με το σίδερο σιδερώματος που βρήκαν μπροστά τους.

Η σύζυγος βλέποντας τον άνδρα της αιμόφυρτο τους είπε που υπήρχαν χρήματα και χρυσαφικά. Οι δράστες έσκισαν τα σεντόνια, τους έδεσαν και τους φίμωσαν και αφού πήραν 10.000 ευρώ και τα χρυσαφικά της οικογένειας, έφυγαν με αυτοκίνητο, όπου πιθανότατα τους περίμενε και ο πέμπτος συνεργός.Οι 3 δράστες φορούσαν κουκούλες και ο τέταρτος καλσόν και μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

Ο 52χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Πηγή: lamiareport.gr