Φυλάκιση τεσσάρων ετών για Τζέκο η πρόταση του εισαγγελέα

Σκηνοθετημένο το τροχαίο σύμφωνα με το δικαστήριο


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
13:25
10/05/2011
Φυλάκιση τεσσάρων ετών για Τζέκο η πρόταση του εισαγγελέα
2
loading

Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνώρισαν οι δικαστές για τον Κώστα Κεντέρη , την Κατερίνα Θάνου και τον Χρήστο Τζέκο. Αντίθετα οι δικαστές αναγνώρισαν για τους γιατρούς τους ΚΑΤ το ελαφρυντικό των μη ταπεινών αιτίων όχι όμως και του προτέρου εντίμου βίου που είχαν ζητήσει.

Η απόφαση του δικαστηρίου και η πρόταση του εισαγγελέα για τις ποινές προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην πλευρά της υπεράσπισης. Ο Τζέκος μάλιστα διαρκούσης της διαδικασίας αποχώρησε από το δικαστήριο και άφησε πίσω τους δικηγόρους του να τον εκπροσωπούν δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αποδοκιμασία του στην απόφαση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εισαγγελέας πρότεινε για τον προπονητή την αυστηρότερη ποινή με φυλάκιση τεσσάρων ετών για τα παράνομα σκευάσματα.

Οι δικαστές έχουν αποσυρθεί σε διάσκεψη για να αποφασίσουν τις ποινές που θα επιβάλλουν στους κατηγορούμενους.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar ARIS METAXAS

    Ξεφτυλίσατε την Ελλάδα. Αλλα τι περιμένεις απο αθλητές που άλλαξαν ολόκληρο το σώμα τους με τη ντόπα για να πάρουν μετάλλια; Αλήθεια το φύλο τους παρέμεινε το ίδιο;

  2. avatar john fo

    ......την εκανε για να μην τον μαζεψουν ............. ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΓΙΑ [...]τοτε, αλλα στην απολογία τουσ ΑΛΗΘΕΙΑ , ζητησαν συγνωμη?? θα ηθελα να το ηξερα .. εχει συμασια για πολουσ απο μας

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει