Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν τρεις άνδρες οι οποίοι υποχρέωναν δέκα αλλοδαπούς να εργάζονται υπό την απειλή όπλων και με συνεχείς ξυλοδαρμούς.

Οι δράστες, ρουμανικής καταγωγής, συνελήφθησαν στο Κουρτέσι Ηλείας και όπως διαπιστώθηκε μετά από έρευνα, είχαν στην κατοχή τους ένα κυνηγετικό όπλο, ένα κινητό τηλέφωνο, πλήθος χειρογράφων σημειώσεων με ονόματα και αντίστοιχα ποσά, τέσσερις κάρτες αναλήψεων και το χρηματικό ποσό των 1.045 €. Οι τρεις κατηγορούνται για εμπορία ανθρώπων και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Οι αλλοδαποί εργάτες ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες σε παραπήγματα. Όπως έγινε γνωστό, θα τους παρασχεθεί βοήθεια και προστασία από την Αστυνομία σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ηλείας.