«Προσπαθούσε να έρθει πάνω, φώναζε “είναι δική μου”» συγκλονίζει η 32χρονη περιγράφοντας τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε όταν ένας 30χρονος αποπειράθηκε να τη βιάσει μέσα στο μπαρ που διατηρεί στη Σύμη.

«Έκλεισε την πόρτα του μαγαζιού, δεν με άφηνε να βγω και μετά επιχείρησε με τον τρόπο του να με πάρει αγκαλιά, με φίλαγε χωρίς να το θέλω. Εγώ του έλεγα να βγει έξω και να με αφήσει ήσυχη», είπε η γυναίκα, μιλώντας στο Tlive.

Όπως είπε η γυναίκα, ο δράστης είχε επισκεφθεί ξανά το μαγαζί της και μάλιστα την ίδια ημέρα το πρωί και ρωτούσε αν βρίσκεται εκείνη στο μαγαζί και τι ώρα θα πάει. «Νομίζω ότι είχε κάποιο σκοπό ήδη από πριν».

«Έκανε επίθεση του αστυνομικού, προσπαθούσε να έρθει πάνω, φώναζε «είναι δική μου, είναι η κοπέλα μου…» συγκλονίζει. «Είχε έρθει δεύτερη φορά σε εμένα, ερχόταν πρωί για καφέ στο πρωινό μου. Δεν έχουμε κάποια στοιχεία για εκείνον, δεν ξέρουμε καν ποιος είναι, είχε έρθει για λίγο εδώ» περιγράφει.

«Έχω ακόμη ζαλάδες, έχω υποστεί αρκετό σοκ, έχει γίνει στο ίδιο μου το μαγαζί, έκατσα να δουλέψω παραπάνω και μου συμβαίνει αυτό; Έχω δύο παιδιά να μεγαλώσω», είπε καταλήγοντας η 32χρονη.