Λυκειάρχης φέρεται, σύμφωνα με καταγγελία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, να απέβαλλε μαθητές επειδή ήθελαν να τραγουδήσουν στη σχολική γιορτή της 25ης Μαρτίου για τα Τέμπη.

Όπως ανέφερε το Star, σύμφωνα με την καταγγελία δύο μαθητές Λυκείου αποβλήθηκαν γιατί ήθελαν να τιμήσουν τα θύματα στα Τέμπη με ένα τραγούδι στη σχολική γιορτή της 25ης Μαρτίου. Η διευθύντρια σύμφωνα με την καταγγελία ήταν εκείνη που απαγόρευσε το τραγούδι και μάλιστα «έσκισε» όπως αναφέρεται και το χαρτί με το τραγούδι.

«Θα ήμουν πολύ περήφανη μητέρα σας» – Η αντίδραση της Μαρίας Καρυστιανού

Η Μαρία Καρυστιανού ενημερώθηκε για το περιστατικό και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ανάρτηση με το σημείωμα της χορωδίας που αναφέρει ότι είναι απόφασή τους να παίξουν το τραγούδι γιατί το έγκλημα δεν πρέπει να ξεχαστεί.

Η κυρία Καρυστιανού σχολιάζει την μονοήμερη αποβολή των δύο παιδιών γράφοντας μεταξύ άλλων ότι η ελευθερία του λόγου είναι δικαιωμά τους:

«Μην επιτρέπετε να πνίγουν την αλήθεια σας.
Θα ήμουν πολύ περήφανη μητέρα σας.
Υποκλίνομαι στην δύναμη της ψυχής σας…» αναφέρει.

Με ένα τραγούδι και ένα μήνυμα μαθητές Λυκείου Αθηνών , ήθελαν να εκφράσουν την λύπη και την απογοήτευση τους για…

Posted by Maria Karystianou on Sunday, April 7, 2024

Σύμφωνα με την καταγγελία, όταν έγινε γνωστή η αποβολή των 2 παιδιών όλα τα παιδιά της χορωδίας ζήτησαν και αυτά να αποβληθούν.