Βίντεο ντοκουμέντο από το βράδυ της στυγερής γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο, που δημοσιεύει το MEGA, δείχνει τον 39χρονο γυναικοκτόνο να παρακολουθεί το σπίτι της 28χρονης λίγο πριν τη δολοφονήσει έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Η ώρα είναι 21:30 το βράδυ της Δευτέρας, έξω από την πολυκατοικία, όπου έμενε η 28χρονη τους τελευταίους δύο μήνες. Ο δράστης περιτριγυρίζει με τη μηχανή του την πολυκατοικία ενώ, σύμφωνα με το Mega, έχει πάνω του έχει το μαχαίρι με το οποίο της στέρησε τη ζωή.

Η 28χρονη επέστρεψε στο σπίτι της μαζί με ένα φίλο της και μόλις είδε τον πρώην σύντροφό της, πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι την παρακολουθεί.

Εκεί ο δράστης στάθμευσε 50 μέτρα από το φυλάκιο του αστυνομικού τμήματος και μόλις η 28χρονη εξήλθε από αυτό, την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, την ώρα που το θύμα επικοινωνούσε με την Άμεση Δράση.

Η ανατριχιαστική συνομιλία της 28χρονης με την Άμεση Δράση

Την ώρα που η 28χρονη καλούσε την Άμεση Δράση της επιτέθηκε ο 39χρονος ο οποίος είχε στήσει καρτέρι θανάτου και την κατακρεούργησε.

Όταν η κοπέλα βγήκε από το τμήμα, τηλεφώνησε στο 100 και σύμφωνα με το MEGA και το LIVE News ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Θύμα: Θέλω περιπολικό

Αστυνομία: Πού θέλετε να μεταβεί;

Θύμα: Στο σπίτι μου. Θα πάω εκεί με ΙΧ φίλου μου

Αστυνομία: Που είναι η διεύθυνση, σε ποια ώρα θα είστε εκεί;

Εκείνη τη στιγμή ακούγονται φωνές από την επίθεση.