«Δεν είμαι καλά, να με πάτε στο ψυχιατρείο», φέρεται να είπε ο 39χρονος που δολοφόνησε την πρώην σύντροφό του κοντά στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, όπου είχε πάει για να τον καταγγείλει, στους αστυνομικούς.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο παρελθόν ο δράστης είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Ο 39χρονος γυναικοκτόνος, σύμφωνα με το Mega ήταν γνωστός στις Αρχές, καθώς είχε κατηγορηθεί και για άλλα εγκλήματα. Συγκεκριμένα, το 2020 το 28χρονο θύμα τον είχε καταγγείλει για ξυλοδαρμό και βιασμό, ενώ στην συνέχεια απέσυρε την μήνυση.

Το 2019 κατηγορήθηκε για σωματικές βλάβες και αντίσταση στις Αρχές, ενώ το 2020 είχε εντοπισθεί και είχε συλληφθεί με μικροποσότητα ναρκωτικών.

Η ανατριχιαστική συνομιλία της 28χρονης με την Άμεση Δράση – Διεκόπη από την επίθεση του δολοφόνου

Ο 39χρονος επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του, την ώρα που η τελευταία μιλούσε στο τηλέφωνο με την Άμεση Δράση, ζητώντας ένα περιπολικό να μεταβεί στο σπίτι της.

H γυναίκα μαζί με έναν φίλο της είχε πάει στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων για να καταγγείλει τον 39χρονο επειδή τον είδε να την περιμένει έξω από το σπίτι της και φοβήθηκε. Την ώρα που καλούσε την Άμεση Δράση της επιτέθηκε ο 39χρονος ο οποίος είχε στήσει καρτέρι θανάτου και την κατακρεούργησε.

Όταν η κοπέλα βγήκε από το τμήμα, τηλεφώνησε στο 100 και σύμφωνα με το MEGA και το LIVE News ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Θύμα: Θέλω περιπολικό

Αστυνομία: Πού θέλετε να μεταβεί;

Θύμα: Στο σπίτι μου. Θα πάω εκεί με ΙΧ φίλου μου

Αστυνομία: Που είναι η διεύθυνση, σε ποια ώρα θα είστε εκεί;

Εκείνη τη στιγμή ακούγονται φωνές από την επίθεση.