Σημαντικά ευρήματα εντοπίστηκαν τελικά στο σπίτι που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Κορδελιού και Φορμίωνος, στο Βύρωνα. Σε σημερινή ανακοίνωσή της, η ΕΛ.ΑΣ. διευκρινίζει ότι στο σπίτι εντοπίστηκαν ένα καλάσνικοφ, 100 σφαίρες των 7,62 mm, 120 σφαίρες των 9 mm, δύο σφραγίδες, αστυνομικές ταυτότητες, κενά έντυπα φοιτητικών δελτίων ταυτότητας, ένας σιγαστήρας για καλάσνικοφ, πιστωτικές κάρτες και χρήματα.

Όπως ανακοινώθηκε από χθες, στον Βύρωνα, αλλά και στο σπίτι του Ταύρου, έχουν εντοπιστεί ένα πιστόλι των 9 mm, ένας γεμιστήρας των 10 φυσιγγίων, τρεις φορητοί υπολογιστές, πέντε USB, δύο εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, μονωτικές ταινίες, λαμπτήρες, χειρόγραφες σημειώσεις, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, κλειδιά, σετ εργαλείων με κολλητήρι, κατσαβίδια και άλλα αντικείμενα.

Τα ευρήματα έχουν μεταφερθεί στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας προκειμένου να ελεγχθούν εξονυχιστικά και να διαπιστωθεί εάν το καλάσνικοφ έχει χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατική επίθεση ή σε κάποιου άλλου είδους ενέργεια.